0

Badkarssits

Dubbelklicka på bilden ovan för att se bilden i originalstorlek

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

Badkarssits

Artikelnummer: 20-004
Enkel och praktisk badkarssits som gör att du slipper stå upp och duscha. Badkarssitsen har en sträv yta som förhindrar att man glider av sitsen. Badkarssitsen har en inbyggd tvålhållare och ett handtag för maximal säkerhet. Sitsen har även hål som vattnet kan rinna igenom. Sitsen passar de flesta bad och är justerbar. Den är 69 cm lång och 30 cm bred. Passar för alla upp till 150 kg.

Pris
449,00 kr

Recensioner

 • Åsa
  Jag fick en sån här badkarsbräda av kommunen som hjälpmedel eftersom jag har en ryggskada och har svårt att ta mig över badkarskanten när jag ska duscha. I början var jag väldigt skeptiskt
  [Les mer]

Detaljer

Enkel och praktisk badkarssits som gör att du slipper stå upp och duscha. Badkarssitsen har en sträv yta som förhindrar att man glider av sitsen. Badkarssitsen har en inbyggd tvålhållare och ett handtag för maximal säkerhet. Sitsen har även hål som vattnet kan rinna igenom.

Sitsen passar de flesta bad och är justerbar. Den är 69 cm lång och 30 cm bred. Passar för alla upp till 150 kg.

Kundrecensioner

Oumbärlig vid ryggproblem Recension av Åsa
Rangering

Jag fick en sån här badkarsbräda av kommunen som hjälpmedel eftersom jag har en ryggskada och har svårt att ta mig över badkarskanten när jag ska duscha. I början var jag väldigt skeptiskt till den, mest beroende på att jag hade svårt att acceptera att jag överhuvudtaget behöver hjälpmedel för att klara av min vardag. Idag kan jag inte leva utan den. Helt fantastisk lite manick som hjälper mig i och ur badkaret utan att anstränga ryggen. Dessutom kan jag sätta mig ner på den när jag tvättar håret så att ryggen slipper ta stryk av att jag står still för länge i duschen. Nu känner jag mig fri att kunna duscha när jag vill utan att behöva vara rädd för att skada ryggen ytterligare. Har du problem med ryggen? - Köp den, Du kommer inte att ångra dig.

(Skrevs den 2012-12-07)

Skriv din egen recension

You're reviewing: Badkarssits

 •  
  1 stjärna
  2 stjärnor
  3 stjärnor
  4 stjärnor
  5 stjärnor
  Rangering

* Obligatoriska fält