home Menu close
MENU

GaitLine

Gå som du aldrig gått förut

GaitLine™ är konstruerade så att fotens 26 ben och 33 leder rör sig på ett korrekt sätt. Detta lindrar och förebygger belastningsskador. Gaitlines ambition är att utveckla världens bästa sko för det stående och gående människa. Prova själv!

Se film om GaitLine

Du märker omedelbart att fötterna känns annorlunda med en gång när du tar på dig Gaitline för första gången. De rör sig nämligen rätt! Gaitline är en norsk skoproducent som tagit fram det patenterade Sensory Gaitline Technology, som finns i alla Gaitline-modeller. SGL-sulan optimerar viktfördelningen och balansen i foten när du står och går.
 
Forskning visar att om foten rör sig fel så får det konsekvenser för belastningen genom hela kroppen, helt upp mot huvudet. 70% av alla belastningsskador i fötter, knän, höft, rygg och till och med nacke har ett sammanhang med felaktigt rörelsemönster i fötterna.

Köp ett par Gaitline-skor idag! Du kommer inte att ångra dig!

Har du ont under foten, i knäna, höfterna, bäcken, rygg, korsrygg eller har du muskel- eller skelettbesvär. Då är sannolikheten stor för att Gaitline kan hjälpa dig. Skon förebygger och reducerar felbelastning och smärta.
 
Gaitline är konstruerade för att kroppsvikten balanseras upp i fötterna och att samverkan mellan muskler och skelett blir optimalt. Gaitline är inte balansskor som du måste öva dig att gå med, du bara tar de på dig och börjar gå som du aldrig gått förut!

Utan GaitLine
Felbelastning av foten skapar ofta negativa kjedereaktioner genom hela kroppen.

Med GaitLine
GaitLine hjälper dig att få funktionella rörelser genom hela kroppen.

 

 

My favorites

There are no products matching the selection.