GaitLine Avant SP Light Sandal - Black/Black/Black

Från 1 299,00 kr Ordinarie pris 1 799,00 kr
I lager
Sandal med hälrem.
Läs mer
-28%

Äntligen är de här! GaitLine-sandale med rem, perfekt för de som jobbar på sjukhus där det är påbjudet med hälrem.

GaitLine™ – Skon som kan förändra ditt liv

GaitLine Håvard Engell Tom Stiansen

De flesta av oss vet mycket lite om hur muskler och skelett borde samspela för att vi ska kunna leva ett gott och aktivt liv. 70% av befolkningen går fel, något som kan ge smärtor och skador på muskler och skelett. GaitLine™ är skon som hjälper dig att gå mer korrekt, så att du kan få tillbaks rörelseglädjen.

Foten är hela kroppens fundament. Forskning visar att om foten har fel rörelse får detta konsekvenser för belastningen genom vader, lår, höfter, rygg, och helt upp till huvudet. 70% av alla belastningsskador i fötter, knän, höfter, rygg, och även nacke har sammanhang med felaktigt rörningsmönster i fötterna, och det är detta GaitLine™ önskar att hjälpa dig med. GaitLine™ korrigerar hälbenets grundposition, så att du undviker en felbelastning och en negativ kedjereaktion genom kroppen, och istället uppnår symmetri. Dessutom har GaitLine™ ett extra element i sulan som lyfter mellanfotsknölarna och avlastar och stödjer fotbågen.

GaitLine™ är ett norsktutvecklat skomärke utarbetat av Håvard Engell

Håvard Engell är över 40 års erfarenhet inom biomekanik, och är en av världens ledande experter inom balans, koordination och rörlighet. Efter avslutad karriär som profesionell balettdansare och 5 års studier inom biomekanik jobbade han i 15 år för Olympiatoppen med ansvar för teknik, koordination och skadeförebyggande arbete. Utövare han har jobbat med har vunnit över 300 medaljer i OS och Världsmästarkap.

Under denna processen erfarande Håvard fotens betydning för hälsa och prestation, och han förstod att han kunde hjälpa många människor att prestera bättre och att gå mer korrekt. Denna erfarenhet bildade grundlaget för hans ambition: att utveckla världens bästa sko för den stående och gående människan.

Med GaitLine™ har han gått till botten med problemet och patenterat sulteknologin SensoryGaitLine™ (SGL). SGL-linjen visar den optimala belastningsbanan genom foten. SGL-teknologin™ hjälper dig att balansera foten genom denna linjen så att du enklare uppnår balans och symmetri genom hela kroppen.

Feilbelastning av foten skaper negative kjedereaksjoner gjennom hele kroppen.

Felbelastning av foten skapar negativa kedjereaktioner genom hela kroppen.

GaitLine-skoene fremmer en optimal bevegelse av foten som bidrar til betydelig bedre balanse og symmetri

GaitLine™-skorna främjar en optimal rörelse av foten som bidrar till betydligt bättre balans och symmetri.

Noggranna studier visar att GaitLine™-skorna korrigerar för felaktiga rörelser och hjäper dig att gå mer korrekt

Mer information
Størrelse Nej
Merkevare GaitLine
Farg Nej
Reviews
  • Gratis frakt

    Fri frakt på alla beställningar över 999,-

  • 30 dagars bytesrätt

    Köp online, byt i butik eller online.

  • Snabb leverans

    Beställning skickas nästa arbetsdag