Our stores

Om Enklare Liv

VILKA ÄR VI

Enklare Liv blev etablerat i mars 2005 med en vision om smarta produkter som gör vardagen enklare tillsammans med en kundservice i världsklass. År 2010 blev Enklare Liv korad till en Gaselle Bedrift av Dagens Näringsliv, år 2012 blev vi vinnare av ”Årets butikkedja” i Norge och vi blev ”Årets nätbutik” i Norge 2014.

SMARTA PRODUKTER - TILL DIG SJÄLV OCH ANDRA!

Vi har samlat ett brett urval av produkter som gör din vardag enklare. De produkter vi inte har lyckats hitta har vi utvecklat själva tillsammans med ledande innovatörer över hela världen. Idag har vi ett sortiment som passar alla åldersgrupper så att du lättare kan hitta den perfekta presenten - både till dig själv och andra!

VI STRÄCKER OSS LÄNGRE - OCH LEVERERAR SNABBT

Att ge dig en bra kundupplevelse är det viktigaste för oss, vare sig du handlar i butik, på nätet eller över telefon. Vår vision är att Enklare Liv ska ha så nöjda kunder att de berättar om oss för sina vänner och bekanta. Detta vill vi skapa genom en fantastisk kundservice och användbara produkter som gör skillnad i din vardag!

Vi levererar varorna snabbt och har en garanti som är bättre än svensk konsumentlag om du skulle vilja returnera dina varor.

Vi strävar efter att alltid bli bättre och lägger stor vikt vid våra kunder. Har du synpunkter eller ideér? Ring oss på 020 37 70 70 eller skicka e-post till post@enklereliv.no

  • Gratis frakt

    Fri frakt på alla beställningar över 999,-

  • 30 dagars bytesrätt

    Köp online, byt i butik eller online.

  • Snabb leverans

    Beställning skickas nästa arbetsdag